Loading...

Contestatie Decizie de Concediere

Acasa/Servicii Juridice/Contestatie Decizie de Concediere

Contestatie Decizie de Concediere

Avocat Contestatie Decizie de Concediere

Considerati ca decizia de concediere inaintata de angajatorul dvs nu are temei legal? Suspectati ca aceasta actiune este una netemeinica, nelegala sau ca ascunde vicii procedurale?

Un Avocat Contestatie Decizie de Concediere din cadrul cabinetului de avocati Anghel va poate oferi serviciile necesare de consultanta, asistenta si reprezentare juridica in dreptul muncii, pregatindu-va pentru gestionarea unei asemenea situatii nefavorabile.

Daca angajatul considera ca decizia de concediere prezinta un fundament nelegal, se poate formula o contestatie in termen de 30 de zile de la data comunicarii acesteia. Contestatia, inaintata instantei de judecata, are ca obiect solicitarea anularii deciziei de concediere, de exemplu, pe temeiul nelegalitatii.

Un Avocat Contestatie Decizie de Concediere va va explica, in functie de complexitatea spetei, care sunt oportunitatile prin care angajatul poate solicita din partea angajatorului plata unei despagubiri banesti, sub forma unei sume echivalente salariilor indexate, majorate si reactualizate cu drepturile de care angajatul trebuia sa beneficieze de la data concedierii si pana la momentul platii.

In masura in care obiectivul dvs este acela de a fi reintegrat pe postul detinut anterior concedierii, un Avocat Contestatie Decizie de Concediere poate intreprinde acest serviciu pentru dvs. Unul dintre aspectele sensibile ale unui caz particular de concediere este acela in care angajatului i-au fost provocate daune morale.

Pentru un asemenea prejudiciu, daca este demonstrat, un Avocat Contestatie Decizie de Concediere poate solicita obligarea angajatorului la plata daunelor morale, precum si plata cheltuielilor de judecata.

Pentru rezultate optime si eficiente, un Avocat Contestatie Decizie de Concediere va va mentiona, in cadrul orelor de consultanta si asistenta juridica, de ce probe – inscrisuri, martori etc. – aveti nevoie pentru a solutiona litigiul de munca in favoarea dvs.

Constient de faptul ca orice conflict de aceasta natura afecteaza in mod direct viata dvs profesionala, un Avocat Contestatie Decizie de Concediere al companiei noastre se angajeaza sa vegheze din perspectiva juridica asupra carierei si devenirii dvs in mod neconditionat.

2017-10-27T09:18:26+03:00

About the Author:

Biroul nostru de avocatura, cu sediul in Bucuresti, este unul modern si progresist care ofera consiliere juridica, asistenta juridica si reprezentare juridica la cel mai inalte standarde pentru persoanele fizice si juridice. Fiecare sarcina este realizata in favoarea clientului, este de competenta noastra sa preluam cele mai dificile intrebari si sa oferim cele mai clare raspunsuri.

Comenteaza