Avocat Plangere Impotriva Ordonantei de Clasare

Clasarea se dispune atunci cand nu poate incepe urmarirea penala intrucat nu sunt indeplinite conditiile sesizarii, sau cand sunt interpretate in mod eronat probatoriile existente la dosarul cauzei. Mai sunt si alte tipuri de ordonante cum ar fi ordonanta privind ridicarea sau mentinerea masurilor asiguratorii, restituirea unor bunuri ridicare, sesizarea judecatorului in privinta aplicarii unor masuri de siguranta a confiscarii penale, cheltuieli judiciare etc.

Puteti recurge la un Avocat Plangere Impotriva Ordonantei de Clasare in masura in care va confruntati in situatii de aceasta natura, cu una dintre urmatoarele situatii: procurorul nu v-a informat asupra rezolutiei cererii prin care ati solicitat examinarea dosarului dvs, procurorul nu a administrat probatoriul propus de dvs, nu a solicitat depozitiile martorilor.

Solutionarea plangerii dvs va fi solutionata mai intai de catre Prim Procuror, iar ulterior de catre Judecatorul de Camera Preliminara. Asadar judecarea plangerii are loc in instanta si, in consecinta, este necesara prezenta unui Avocat Plangere Impotriva Ordonantei de Clasare care sa va asiste si sa va reprezinte din punct de vedere juridic. Judecatorul poate respinge plangerea, ca fiind nefondata, sau o poate admite, desfiintand rezolutia atacata si trimite cauza la Parchet pentru continuarea cercetarilor.

Rolul unui Avocat Plangere Impotriva Ordonantei de Clasare este acela de a va oferi in acest demers serviciile de consiliere, asistenta si reprezentare, cu atat mai mult cu cat, in cazurile de natura penala, reprezentarea de catre un avocat este obligatorie.

Va recomandam parteneriatul cu un Avocat Plangere Impotriva Ordonantei de Clasare pentru examinarea atenta a situatiei dvs juridice, a calculului de sanse pe care il aveti in proclamarea unei reusite asupra spetei dvs dar si de a garnata ca drepturile dvs nu v-au fost incalcate.