Servicii juridice

cabinete-de-avocatura-bucurestiCabinetul nostru de avocatura va pune la dispozitie o gama completa de servicii de consultanta juridica, asistenta juridica si reprezentare juridica in diferite domenii de drept. Avem specialisti in fiecare dintre departamentele noastre. Ne angajam sa oferim cele mai bune solutii posibile intr-o maniera profesionista.

Consultanta juridica

Cabinetul nostru de avocati, cu sediul in Bucuresti, considera serviciul cu publicul mai presus de orice. Oferim informatii necesare, complete si la zi referitoare la legislatia aplicabila, in functie de domeniul de activitate alServicii juridice Bucuresti clientului, de asemenea ne ocupam de revizuirea si analiza detaliata a aspectelor de natura juridica a clientilor nostri in vederea atingerii obiectivelor propuse de acestia.

Echipa noastra de avocati este formata din oameni profesionisti, calificati, care sunt dispusi sa va asculte problemele, sa le evalueze corect in conditiile legii si sa va sprijine. Totul se bazeaza pe o comunicare eficienta si pe dorinta reala de a veni in intampinarea problemelor juridice cu care se confrunta clientul.

Obiectivul nostru este de a ajuta oamenii sa aiba o mai buna intelegere a drepturilor lor legale, de a-i indruma si de a le arata modul in care legea ii poate directiona spre solutionarea problemelor.

Asistenta juridica

Activitatea noastra se concentreaza si pe oferirea de servicii de asistenta juridica in diferite domenii. Pe fondul incertitudinii generale a pietii, prioritatile si nevoile clientilor s-au shimbat in mod semnificativ. Unul dintre punctele forte ale biroului nostru de avocati este capacitatea de a oferi servicii la cel mai inalt nivel si sfaturi practice civile si comerciale pentru a satisface aceste nevoi.

servicii-juridice-bucuresti
De asemenea oferim asistenta pentru realizarea documentelor legale, acorduri civile sau comerciale, asistam clientii la negocieri, tratative cu terti, medieri si concilieri intre parti, conflicte intre asociati, actionari si partenerii comerciali, fuziuni publice si private, aliante strategice,  serviciu deplin inceea ce priveste suport tranzactional, etc.

Asiguram solutii juridice optime pentru clientii noastri, ii protejam si ii sprijinim in activitatile pe care le intreprind. Apreciem relatiile pe care le construim cu ei, demonstram excelenta si integritate in tot ceea ce facem.

 

Reprezentare juridica

servicii-juridice-avocati-bucurestiViitorul nostru depinde de increderea in a genera schimbarea. Biroul nostru de avocatura din Bucuresti, este format din specialisti, dedicati muncii lor si respectam oamenii si nevoile lor.  Obiectivele clientilor devin si ale noastre. Suntem aici pentru a va Servicii juridiceasculta, a va ajuta si pentru a va oferi o voce. Aceasta voce urmeaza sa va reprezinte interesele si sa va puna punctul de vedere in cea mai buna lumina pentru a obtine solutia legala garantata profesional, care in mod corect si corespunzator va rezolva problema.

Va reprezentam drepturile in fata autoritatilor publice sau instantelor judecatoresti, autoritatilor cu atributii jurisdictionale, organelor administratiei publice, institutiilor si altor persoane juridice, executorilor judecatoresti, notarilor publici.
Scopul cabinetului nostru de avocati, din Bucuresti este de a-si mentine reputatia orientata spre excelenta. Apreciem si suntem condusi de angajamentul nostru de a furniza avantaje clientilor nostri.