Serviciile de consiliere, asistenta si reprezentare juridica reprezinta cea mai solicitata grila de servicii oferite de cabinetul nostru de avocatura, performata la inalte standarde de performanta.

pozaav22

Construind un portofoliu exceptional in aceasta dimensiune, cu profesionalism, consecventa si seriozitate, experienta juridica a membrilor colectivului nostru este acumulata intr-un mediu juridic divers, dezvoltat in capitala, prin gestionarea unor relatii cu clientii de succes, constituite ca parteneriate de lunga durata, consumate prin confidentialitate, siguranta si eficienta operationala in plan profesional.

Implicarea juridica a membrilor echipei noastre este manifestata la nivelul eforturilor coordonate si consecvente in fata instantelor de judecata, ale autoritatilor de profil cu atributii jurisdictionale, ale organelor administratiei publice, executorilor judecatoresti, notarilor publici ori persoanelor juridice.

Oferim in timp util raspunsuri tuturor problemelor dumneavoastra care implica un factor decizional cu impact si consecinte juridice. Expertiza juridica de calitate este performata ori de cate ori este nevoie, cu competenta, avand in vedere, ca obiectiv fundamental, mentinerea integra a intereselor private ale tuturor clientilor si partenerilor nostri.

Traditia pe care am construit-o in cele trei linii de activitate juridica semnificative – consiliere, asistenta si reprezentare – este oferita clientilor nostri prin actiuni specifice, in functie de profilul interventiei solicitate si de pachetul juridic de servicii pe care il putem situa la dispozitia colaboratorilor nostri.

Eficienta temporala, reactiva, entuziasmul si increderea pe care fundamentam relatia cu portofoliul nostru de clienti, constituirea raspunsurilor obiective si a instrumentelor necesare solutionarii problemelor inovator si sugestiv reprezinta atuuri pe care echipa Anghel Avocat le prezinta tuturor colaboratorilor drept privilegii ale unui parteneriat util, intemeiat pe un exercitiu corect al cunoasterii, intelegerii si aplicarii legii.

Echipa Anghel Avocat va ureaza bun venit in cadrul unui colectiv de succes in domeniul juridic!

Serviciile noastre de consiliere, asistenta si reprezentare va stau la dispozitie in urmatoarele ramuri ale dreptului:

• Drept penal
• Drept civil
• Dreptul muncii
• Dreptul familiei
• Drept administrativ
• Drept comercial
• Drept achizitii publice
• Dreptul asigurarilor
• Dreptul concurentei
• Proprietate intelectuala etc

Căutări recente din domeniul avocatură: