Va oferim servicii de consultanta, consiliere, asistenta si reprezentare in procese in domeniul Dreptului Penal (Avocat drept penal Bucuresti):

Cabinetul nostru de avocatura va ofera printr-o experienta vasta in asistenta si reprezentarea persoanelor fizice, dar si a societatilor comerciale in cauzele penale si de natura penala (avocat cu experienta in drept penal).

Avocatii si colaboratorii nostrii va pot apara interesele si ajuta sa va exercitati drepturile atat in faza de urmarire penala, cat si in fata instantei de judecata.

Asistenta juridica pe care v-o oferim vizeaza si dosarele penale aflate in faza de apel sau de recurs, precum si in caile extraordinare de atac. De asemenea putem sa va formulam contestatii la materialul de urmarie penala (rechizitoriu) in procedura de camera preliminara sau contestatii la judecatorulu de drepturi si libertati in cazul masurilor preventive (in cazu persoanelor arestate).

Garantam clientilor nostrii servicii juridice optime si personificate tratandu-va cauzele cu maxima eficienta si DILIGENTA.

Avem capacitatea si resursele necesare pentru a ne ocupa de probleme penale in mod direct, cu precadere organizand apararea in cauze ce vizeaza infractionalitatea organizata, economica, informatica, etc.

Va putem organiza apararea daca sunteti acuzati sau implicati, in orice calitate, intr-un caz de:

-Furt, talharie, inselaciune, delapidare sau gestiune frauduloasa;
-Fals in inscrisuri oficiale sau sub semnatura privata;
-Infractiuni de coruptie (luare / dare de mita, trafic de influenta, primire de foloase necuvenite);
-Criminalitate informatica;
-Trafic / consum de droguri;
-Trafic de persoane sau proxenetism;
-Infractiuni economice: evaziune fiscala, bancruta frauduloasa, spalare de bani;
-Ucidere din culpa;
-Vatamare corporala (grava, din culpa);
-In dosare instrumentate de catre DIICOT ( avocat aparare in dosare de consum de droguri, avocat aparare in dosare de trafic de droguri etc);
-In dosare instrumentate de catre DNA (avocat aparare in dosare de coruptie);
-Conducere sub influenta bauturilor alcoolice sau drogurilor etc;
-Alte infractiuni prevazute de legea penala.

Parchetele, alte insititutii cu atributii jurisdictionale sau politia investigheaza penal o multitudine de dosare; simplul fapt ca sunteti invinuit, suspect sau inculpat intr-o astfel de cauza nu este echivalent cu a fi gasit vinovat si condamnat de catre o instanta de judecata.

Situatia dumneavoastra poate fi intotdeauna imbunatatita daca aveti alaturi un avocat care sa actioneze operativ si care sa va asiste si sa va ofere o consiliere specializata.

Daca ati apelat la serviciile noastre, noi incepem de imediat sa lucram pentru a preveni formularea de acuzatii penale sau, in cazurile in care organele de urmarire penala au formulat deja acuzatii, lucram pentru a obtine respingerea sau reducerea acestora.

catuseServiciile noastre inseamna optimizarea solutiilor juridice (consultanta, asitenta si reprezentare juridica prin avocat) pentru clientii nostrii: obtinem cele mai bune rezultate si lucram permanent pentru a va crea cea mai buna pozitie posibila intr-un context penal.

In cadrul procesului penal va putem construi o aparare eficienta sustinand cea mai buna strategie in cauza si prezentand-o cu succes atat in fata Parchetului cat si in fata Instantei de judecata (Avocat drept penal pentru instanta de judecata).

Potentialii clienti aflati in stare de arest preventiv sau in detentie pot beneficia de grefe si consultatii juridice la locul de detinere.

Căutări recente din domeniul avocatură: