Cabinetul nostru de avocatura isi desfasoara activitatea in temeiul Legii nr. 51/1995 (completata si modificata) si a statutului profesiei de avocat, si colaborand cu alti avocati si juristi specializati in diverse arii de drept venim in intampinarea cauzelor dumneavoastra oferindu-va cea mai profesionista si deversificata aparare in toate ramurile de drept.

Serviciile de asistenta si reprezentare atat pentru persoane fizice cat si pentru cele juridice le sustinem cu maxima diligenta in fata:

– instantelor judecatoresti;

– institutiilor de urmarire si cercetare penala;

– autoritatilor cu atributii jurisdictionale;

– organelor administratiei publice, institutiilor si altor persoane juridice;

– executorilor judecatoresti;

– notarilor publici etc;

Concurenta asiduua in domeniul juridic naste performanta. Noi obtinem performanta prin spiritul de echipa, prin conlucrarea si colaborarea cu colective juridice partenere cu scopul de a solutiona cazurile cu rapiditate, perseverenta si inovatie, ori prin degajarea celor mai bune termene de lucru in cele mai aspre conditii.

Ca domenii de drept unde am reprezentat cu succes clientii nostri putem aminti:

  • Drept Penal in toate fazele procesuale cat si in etapele de cercetare penala si urmarire penala de competenta Parchetelor sau DIICOT/DNA;
  • Dreptul asigurarilor (am asigurat serviciile juridice pentru brokeri mari din tara si strainatate;
  • Drept civil – Cauze de divort, partaj, succesiuni, incredintare minori, stabilire domiciliu minor, alte litigii civile;
  • Drept Administrativ si Contencios – Oferim asistenta si reprezentare juridica pentru persoane fizice si juridice in procese cu ANI, MAI, ANRP, ANP, SRI, AJPIS, Casa de Pensii etc.
  • Drept constitutional etc.
  • Incredintarea cazului dumneavoastra echipei Cabinetului de Avocatura Anghel reprezinta un prim pas catre consolidarea unui parteneriat juridic prin care vom sustine autonomia, demnitatea si exigentele dumneavoastra in mod onorabil.

                                                                                                                                                      Av. Anghel