Cabinetul nostru de avocatura din Bucuresti, Cabinet de Avocat Sorin Ovidiu Anghel, isi desfasoara activitatea in temeiul Legii Nr. 51/1995 (completata si modificata) si a statutului profesiei de avocat, reprezentantul legal/oficial fiind membru al Baroului Bucuresti si fiind inscris in tabloul avocatilor definitivi din cadrul Baroului Bucuresti si al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, precum si membru al CCBE – Consiliului Barourilor Europene.

Motto: « Nu Regele e Lege ci Legea este Rege ! »

Cabinetul nostru de Avocatura, Cabinet de Avocat Sorin Ovidiu Anghelalaturi de avocati si juristi specializati in diverse arii de drept venim in intampinarea cauzelor dumneavoastra oferindu-va cea mai profesionista si deversificata aparare in toate ramurile de drept.

Echipa Cabinetului:

Conducerea
Conducerea Tehnica Operativa
Director IT
Colaboratori si membrii

Cabinetul nostru de avocatura, Cabinet de Avocat Sorin Ovidiu Anghel, va asigura urmatoarele servicii legale oferite dumneavoastra clientilor nostrii, atat persoane fizice si cat si persoane juridice:

Servicii de asistenta si reprezentare in fata
– instantelor judecatoresti
– parchetului (procuraturii), DIICOT, DNA etc
– politiei
– autoritatilor cu atributii jurisdictionale
– organelor administratiei publice, institutiilor si altor persoane juridice
– executorilor judecatoresti
– notarilor publici

In cadrul Cabinetului de Avocat Sorin Ovidiu Anghel din Bucuresti asistarea si reprezentarea dumneavoastra, a clientilor, include toate actele, metodele, mijloacele si operatiunile necesare ocrotirii si apararii intereselor proprii coroborate cu apararea si respectarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului garantate de U.E., C.E.D.O. si Constitutia Romaniei.

Căutări recente din domeniul avocatură: