Avocat Procese cu Banca

Din experienta avocatilor nostri in procesele cu banca, cea mai mare rezistenta pe care o intampinam este insasi reticenta clientilor, asumata defectuos ca prudenta, de a nu da curs unor procese cu banca, sub prejudecata ca presiunile din partea institutiilor bancare ii vor determina sa renunte la cauza, mai devreme sau mai tarziu.

Acestui motiv i se adauga problema costurilor suportate intr-un asemenea demers. In consecinta, cel mai mare efort investit de echipa Cabinet Avocat Sorin Ovidiu Anghel a fost acela de a schimba prin practici de consultanta, asistenta si educatie juridica mentalitatea si asteptarile clientilor nostri, intrucat orice contract care contine clauze abuzive poate fi un motiv necesar si suficient pentru chemarea in judecata a bancilor.

Asa-numitele litigii pentru care clientii recurg la experienta unui avocat procese cu banca au ca obiect, de cele mai multe ori, perceperea comisioanelor de risc, de rezerva sau de administrare in mod ilegal si prin neavizarea clientului.

Orice avocat procese cu banca va prezinta, la inceputul colaborarii, toate caile alternative la care puteti recurge pentru solutionarea unei probleme cu banca, de la rezolvarea amiabila, la plangerea la Protectia Consumatorilor si chemarea bancii in instanta.

Avantajul, in cazul in care autoritatile pentru Protectia Consumatorului constata existenta unor clauze abuzive in contractele de adeziune, este acela ca asemenea institutii pot sesiza instantele in vederea obligarii bancilor sa modifice contractele in curs de executare prin eliminarea cauzelor cu pricina.

Acestea sesizeaza tribunalul din circumscriptia sediului profesionistului, un aspect care este in favoarea clientilor nostri si in sustinerea cauzei acestora.

Important pentru clientii nostri potentiali este faptul ca tratam fiecare speta dupa aspectele sale concrete si in acord cu experienta dobandita in practica juridica si contactul direct cu mediul bancar, surprins in aspectul integral al asteptarilor si exigentelor sale.

In consecinta, predictiile noastre sunt rezultatul unui calcul strategic aplicat cu rigurozitate si profesionalism, luand in seama si succesul obtinut in spete anterioare, si nu diagnosticul optimist sau naiv asupra unui set de circumstante.

Contactul cu orice avocat procese cu banca se poate face nemijlocit, la sediul companiei noastre, telefonic sau la numai un click distanta, fiind intampinati cu maxima receptivitate si promptitudine.