Avocat Redobandire Permis Auto

Vi s-a anulat permisul de conducere? Doriti un Avocat Redobandire Permis Auto care sa va sprijine juridic in redobandirea dreptului de a conduce autovehicule?

Echipa noastra de profesionisti va indruma supra pasilor pe care trebuie sa ii realizati in acest proces. Aveti oportunitatea de a contesta procesul verbal de sanctionare contraventionala, in termen de 15 zile de la primirea/ridicarea acestuia. Puteti combate insa orice raspuns nefavorabil actionand in instanta, prin demersurile initiate de un Avocat Redobandire Permis Auto.

Care sunt riscurile cu care va confruntati daca nu recurgeti la sprijinul unui profesionist?

Exista posibilitatea ca in urma unei hotarari definitve permisul sa fie anulat, avand posibilitatea de a obtine un nou permis doar in cazurile in care: au trecut 6 luni de la data executarii pedepsei amenzii penale sau in regim de privare de libertate, a trecut un an de la gratiere sau daca s-a implinit termenul de incercare in cazul suspendarii conditionate a executarii pedepsei, s-a aplicat amnistia sau a expirat interzicerea dreptului de a indeplini profesia de conducator auto.

Abia atunci va puteti inscrie intr-un examen de redobandire a permisului anulat. Este o perioada incomoda intregul intervalul in care trebuie sa asteptati pentru stingerea acestor termene, in care pierdeti, totodata, confortul si mobilitatea pe care conducerea autoturismului vi le permitea.

Importanta in gestionarea unor asemenea cazuri este atenta evaluare a surselor contraventiei si sanctiunilor, pe care un Avocat Redobandire Permis Auto o poate face in acord cu toate continuturile si prevederile legale.

Formularea contestatiei este o procedura care impune o asemenea interventie, pentru care va stam la dispozitie pentru situatia dvs concreta.

De asemenea in cazul constituirii dosarelor penale pentru anumite infractiuni prevazute de codul rutier/codul penal exista proceduri bine definite ce trebuiesc urmate pentru ca speta dvs sa aiba o finalitate cat mai putin incomoda.