cabinete-de-avocatiCalitatea serviciilor acestui cabinet de avocatura, Cabinet de Avocat Sorin Ovidiu Anghel din Bucuresti, reprezinta cartea noastra de vizita. Noi oferim acele solutii care se potrivesc cel mai bine cerintelor clientului.
Colegii nostri fac parte din Baroul de avocati Bucuresti si pot sa va reprezinte in fata instantelor judecatoresti atat in Bucuresti cat si in restul tarii. Putem asigura sprijin in urmatoarele domenii si nu numai:

Consiliere si reprezentare in domeniul dreptului societar si comercial

Cabinetul nostru de avocatura, Cabinet de Avocat Sorin Ovidiu Anghel cu sediul in Bucuresti, format din specialisti in dreptul societar asigura consultanta si asistenta societatilor comerciale romane sau straine infiintate pe teritoriul Romaniei.
Asiguram o gama completa de servicii incepand cu cele mai bune solutii cu privire la constituirea societatilor comerciale, schimbarea sediului social, cesiune de actiuni si parti sociale, excludere si retragere asociati, inregistrare si radiere sucursale, conceperea si redactarea actelor constitutive, actelor aditionale, conceperea actelor ce includ fuziuni si achizitii, conceperea, redactarea sau avizarea contractelor comerciale.

Cabinetul nostru de avocatura, Cabinet de Avocat Sorin Ovidiu Anghel din Bucuresti, se implica in consilierea si reprezentarea clientului in fata Oficiului Registrului Comertului si in fata altor autoritati cu privire la obtinerea inregistrarilor si avizelor necesare desfasurii activitatilor comerciale.
Dreptul comercial reglementeaza domenii largi de afaceri, comert, precum si tranzactiile cu consumatorii. Legea specifica s-a dezvoltat intr-o serie de domenii comerciale. Sunt norme juridice care stabilesc drepturile si obligatiile partilor implicate in comert siDomenii de drept industrie, reglementeaza litigiile care decurg din operatiuni obisnuite intre cumparatori si vanzatori si contribuie la solutionarea problemelor in cauza. Specialistii cabinetului nostru de avocatura ofera servicii juridice companiilor si se ocupa de tranzactii si dispute generale si complexe, de ordin comercial sau corporativ, intr-o gama larga de domenii si sectoare.

Consiliere si reprezentare in domeniul dreptului civil

Expertii nostri fac parte din Baroul de avocati Bucuresti, se bazeaza pe o experienta vasta si pot rezolva toate tipurile de litigii cum ar fi colectarea creantelor, litigii legate de stabilirea liniei reale de granita dintre proprietati, revendicari facute in baza legii, mosteniri, litigii contractuale, prejudicii personale, litigii privind constructiile si amenajarea proprietatii.

Consiliere si reprezentare in domeniul dreptului familiei

Dreptul familiei este un domeniu de drept care se ocupa cu problemele legate de familie si relatiile domestice. Echipa noastra de avocati ofera consultanta, asistenta si reprezentare, isi sustine clientii si reuseste pentru ca avem un fel unic de a ne adapta si a crea cele mai bune solutii.

Ne puteti solicita serviciile noastre indiferent de situatie, garantam confidentialitate si servicii excelente.

Consiliere si reprezentare in domeniului dreptului muncii la Cabinet de Avocat Sorin Ovidiu Anghel din Bucuresti

domenii_de_dreptAsiguram consiliere, asistare si reprezentare atat angajatilor cat si angajatorilor, oferindu-le cea mai practica solutie in timp util. Dreptul muncii este un ansamblu de dispoziţii prin care se definesc drepturile şi obligaţiile angajatilor şi angajatorilor la locul de muncă.

Experienta avocatilor din Baroul Bucuresti este o garantie in solutionarea cu maiestrie a fiecarei situatii, oferind un serviciu personal si amanuntit. Avem expertiza in fiecare aspect al dreptului muncii. Suntem calificati in consilierea angajatilor cu privire la modul de a gestiona si rezolva problemele, atat independent cat si prin asistenta noastra in mediere si procedurile alternative de solutionare a litigiilor. Indiferent de pozitia in firma, de la persoane cu functii executive la persoana cu cea mai mica influenta, fiecare primeste cea mai buna asistare, reprezentare juridica si cel mai inalt nivel de consideratie si sprijin in orice moment.

Consiliere si reprezentare in domeniul dreptului penal prin Cabinet de Avocat Sorin Ovidiu Anghel din Bucuresti

Suntem aici pentru a va oferi sprijin atunci cand aveti nevoie, am inteles rigorile acestui serviciu si stim ceea ce facem. Un numar foarte mare dintre cazurile noastre au fost rezolvate cu succes prin mediere, aceasta optiune fiind considerata solutia potrivita.

Asadar, Biroul nostru de avocatura, Cabinet de Avocat Sorin Ovidiu Anghel cu sediul in Bucuresti, este unul modern si progresist care ofera consiliere juridica prin avocati, asistenta juridica prin avocati si reprezentare juridica prin avocati la cel mai inalte standarde pentru persoanele fizice si juridice. Fiecare sarcina este realizata in favoarea clientului, este de competenta noastra sa preluam cele mai dificile intrebari si sa oferim cele mai clare raspunsuri.

Asa cum am spus si mai sus, va putem consilia, asista si reprezenta in toate domeniile de interes ale dreptului cum ar fi: drept penal (atat in faza de urmarire penala cat si in fata instantei de judecata), drept civil, drept comercial, litigii de munca, dreptul familiei (divort, incredintare minori, stabilire pensie de intretinere, stabilire domiciliu minori etc), succesiuni, contestatii la executare, procese cu bancile, drept fiscal, contencios administrativ, dreptul proprietatii, fond funciar s.a.

Asteptam cu interes speta dvs.

Cabinet de Avocat Sorin Ovidiu Anghel din Bucuresti