Cabinet Avocat Anghel – Servicii Juridice în Contencios Administrativ

Intrarea Aniversarii nr. 39A, Etaj 2, biroul 27A, sector 3, București Telefon: +4 0788 434 000

În societatea modernă, relația dintre cetățeni și administrație poate aduce uneori probleme și neînțelegeri. Astfel, în cazul în care sunteți nemulțumit de o decizie administrativă sau considerați că drepturile dvs. au fost încălcate, puteți apela la serviciile unui avocat specializat în contencios administrativ. Cabinetul Avocat Anghel, condus de Sorin Ovidiu Anghel, vă oferă expertiză și asistență juridică în acest domeniu.

Ce este contenciosul administrativ?

Contenciosul administrativ este o ramură a dreptului care se ocupă cu rezolvarea litigiilor între cetățeni și administrație. Acesta acoperă toate aspectele legate de activitatea instituțiilor publice, precum autoritățile administrației publice centrale și locale, agențiile guvernamentale, precum și orice organisme sau persoane care acționează în numele statului.

Rolul unui avocat specializat în contencios administrativ

Un avocat specializat în contencios administrativ, precum Sorin Ovidiu Anghel, are cunoștințe extinse despre legislația și procedurile aplicabile în acest domeniu. Rolul său este de a vă reprezenta în fața instanțelor de judecată și a autorităților administrative, în vederea obținerii drepturilor dvs.

Serviciile oferite de Cabinetul Avocat Anghel

Cabinetul Avocat Anghel oferă o gamă completă de servicii juridice în domeniul contenciosului administrativ, adaptate nevoilor clienților săi. Printre acestea se numără:

1. Consultanță juridică

Avocatul Sorin Ovidiu Anghel vă stă la dispoziție pentru a vă oferi sfaturi și consultanță juridică în legătură cu problemele dvs. în domeniul contenciosului administrativ. Prin intermediul unei analize riguroase a cazului dumneavoastră, veți primi informațiile necesare pentru a înțelege drepturile dvs. și pentru a decide ce pași trebuie să urmați.

2. Rezolvarea litigiilor

Dacă sunteți implicat într-un litigiu în domeniul contenciosului administrativ, avocatul Sorin Ovidiu Anghel vă va reprezenta în fața instanțelor de judecată competente. El va pregăti documentația necesară, va susține pledoariile în numele dvs. și va căuta soluții legale pentru a apăra drepturile dvs.

3. Contestarea deciziilor administrative

Dacă sunteți nemulțumit de o decizie administrativă care vă afectează drepturile sau interesele, puteți apela la Cabinetul Avocat Anghel pentru a contesta acea decizie în fața instanțelor de judecată. Avocatul Sorin Ovidiu Anghel va analiza decizia administrativă și va dezvolta o strategie eficientă pentru a obține anularea sau modificarea acesteia.

4. Recuperarea prejudiciilor

În cazul în care ați suferit prejudicii din cauza unei acțiuni sau inacțiuni ale administrației publice, avocatul Sorin Ovidiu Anghel vă poate ajuta să obțineți despăgubiri sau compensații pentru aceste prejudicii. El va evalua daunele suferite și va întreprinde toate demersurile legale necesare pentru a vă apăra interesele.

Concluzie

Cabinetul Avocat Anghel, condus de Sorin Ovidiu Anghel, oferă servicii juridice specializate în domeniul contenciosului administrativ. Cu o vastă experiență în acest domeniu și o cunoaștere profundă a legislației aplicabile, avocatul Sorin Ovidiu Anghel este pregătit să vă reprezinte și să vă apere drepturile în fața instanțelor de judecată și a autorităților administrative. Pentru mai multe informații și pentru a beneficia de serviciile Cabinetului Avocat Anghel, puteți contacta biroul prin telefon la numărul +4 0788 434 000 sau puteți vizita adresa Intrarea Aniversarii nr. 39A, Etaj 2, biroul 27A, sector 3, București.

Căutări recente din domeniul avocatură: