Cabinet de Avocatura Anghel va ofera o prezentare completa a tipurilor de servicii juridice in domeniul dreptului concurentei, pe care le situeaza in pachete personalizate, la preturi competitive, la dispozitia clientilor sai.

Suntem constienti de faptul ca una dintre conditiile de baza pentru existenta unei economii de piata functionale, alaturi de libertatea de miscare a bunurilor, persoanelor, serviciilor si capitalului, o reprezinta calitatea unui mediu concurential integru, pe care, de-a lungul portofoliului si experientei noastre, am incercat sa il stabilizam si garantam atat la nivel national cat si la nivel comunitar, tuturor comerciantilor si actorilor antreprenori, ori agentilor comerciali.

In materia concurentei, libertatea de actiune si protectia concurentei loiale devin indispensabile fructificarii unui cadru de actiune in care agentii economici isi satisfac exigentele sarcinilor cotidiene.

Aplicarea normelor de concurenta in piata relevanta, stabilirea unei piete interne competitive, furnizarea si constituirea practica a celor mai importante norme si continuturi de consultant, consiliere, asistenta si reprezentare in domeniul dreptului concurentei au devenit, treptat, parte a atentiei semnificative pe care am acordat-o tuturor clientilor nostri in materie de dreptul concurentei.

In consecinta, constienti de maniera de prezentare si functionare a pietelor in care partenerii nostri isi constituie activitatea, atasati unei maniere de lucru inovative, prompte, eficiente, rapide, dedicati parteneriatelor noastre prin angajament si confidentialitate, Cabinet de Avocatura Anghel ureaza bun venit noilor clienti in zona dreptului comercial, garantand rezultate optime si de lunga durata, prin prisma experientelor anterioare.

Pagina oficiala a serviciilor juridice de dreptul concurentei poate fi consultata pe site-ul nostru oficial de avocatura pentru a lua cunostinta de totalitatea pachetelor pe care le oferim clientilor. Ne puteti contacta online, telefonic sau la sediul companiei noastre.