Concurenta asiduua in domeniul juridic naste performanta – una colectiva, remarcabila prin spiritul de echipa, prin conlucrarea resurselor diferitelor colective juridice in solutionarea cazurilor cu rapiditate, perseverenta si inovatie, ori prin degajarea celor mai bune termene de lucru in cele mai aspre conditii, o puteti regasi la Cabinetul de Avocatura Anghel.

Echipa noastra acorda consultatii juridice in domenii de interes pentru clientii sai, asigura asistenta si reprezentare juridica in fata instantelor judecatoresti de orice grad, a organelor de urmarire penala, a autoritatilor cu atributii jurisdictionale, a notarilor publici si a executorilor judecatoresti, a organelor administratiei publice.

Dedicati tuturor clientilor si partenerilor nostri cu aceeasi seriozitate si cu acelasi profesionalism, avocatii colectivului Anghel au reusit, de-a lungul timpului, sa constituie un portofoliu generos de parteneri, care poate depune marturia indelungatei experiente in domeniu.

Puteti contacta orice membru al echipei noastre telefonic (+4 0788 434 000), online sau direct la sediul cabinetului nostru, la adresa Intrarea Aniversarii nr. 39A, Etaj 2, biroul 27A, sector 3, Bucuresti, avand garantia ca in maximum 48 de ore veti primi un raspuns, in functie de complexitatea spetei, la adresa solicitarii dumneavoastra.

In mediul virtual, accesand direct site-ul oficial, veti regasi conditiile constituirii onorariilor, in functie de dificultatea, amploarea si durata cazurilor semnalate. Notorietatea, vechimea si experienta titularilor nostri va constitui o coordonata esentiala pe care va recomandam sa o aveti in vedere in momentul inceperii parteneriatului nostru.

In privinta cazurilor care implica mobilitate, va garantam inca dinainte disponibilitatea, prin resursele umane si materiale implicate, de a acorda atentie unor spete care comporta, in solutionarea lor, deplasari.

Va uram bun venit la Cabinet de Avocatura Anghel!

Căutări recente din domeniul avocatură: